home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Kedden tárgyalnak a szerb-magyar határ átjárhatóságáról
2021.01.25.
LXXVI. évf. 3. szám
Kedden tárgyalnak a szerb-magyar határ átjárhatóságáról

Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azon dolgozik, hogy meggyőzze az illetékeseket az ügy fontosságáról.

Ne próbálja elfogadtatni velünk senki azt, hogy a magyar határ átjárhatósága nagyobb járványkockázattal jár, mint a boszniai, albániai, észak-macedóniai, montenegrói vagy bolgár határ átjárása – írja közösség oldalán a VMSZ elnöke.

Pásztor István kifejti, abban reménykedett, hogy már a hétvégén enyhülnek a határ átkelésével kapcsolatos korlátozások, megszűnik a kötelező teszt és karantén-kötelezettség a Magyarországról történő beutazáskor. A pártelnök posztjában az áll, hogy a kormányzati szereplők és a politikusok részéről folyamatos volt a megértés, a válságstáb járványorvosi részének merev elutasítása, teljes rugalmatlansága azonban nagy csalódást váltott ki.

Pásztor István azt írja, tiszteletben tartja az álláspontjukat, de igazságtalannak, érthetetlennek, életszerűtlennek és értelmetlennek véli azt. Hangot adtam és adok folyamatosan a véleményünknek, küzdök az elfogadtatásáért. Kedden kerül újra asztalra a kérdés, remélem, számunkra kedvezőbb végkifejlettel – közölte a politikus.

(Forrás: Facebook)

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..