home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Kaukázus klippremier A Dal 2022 döntő napján
MTVA
2022.03.11.
LXXVII. évf. 10. szám
Kaukázus klippremier A Dal 2022 döntő napján

A Dal 2021 győztese, a Kaukázus beváltotta nyereményét. A dalverseny döntőjének napján, március 12-én érkezik a Chillagom klipje az MTVA kiadásában megjelent Lux albumról. Kardos-Horváth János, a zenekar frontembere különleges képi élménnyel lepi meg a rajongókat.

A Dal 2022 fináléjának napján jelenik meg a tavalyi nyertes legújabb klipje, amely a Lux lemez Chillagom című számához született. A Kaukázus az MTVA támogatásával egy éven belül egy tíz dalból álló albumot készíthetett, és arról egy zeneszámhoz videóklipet forgathatott. A kisvideóban szó szerint megelevenedik egy konyha. Ahogy Kardos-Horváth János fogalmazott, a szürreális látványvilágban – bábművészek közreműködésével – életre kelnek és a feje körül repkednek a konyhai eszközök. Az énekes-frontember a dallal minden összetört szívnek azt üzeni, hogy a legnagyobb csalódásból is talpra lehet állni. A forgatás előkészületeibe ide kattintva lehet belesni.

Az együttes, amely több országos slágerrel, illetve „Az Év Dala 2021” címmel is büszkélkedhet, szüntelenül alkot és sorra jelennek meg a Lux album klipjei, emellett egy új lemezzel készülnek.

A mellékelt fotón A Dal 2021 győztese, a Kaukázus együttes a televíziós show-műsor döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2021. március 13-án. Fotó: MTI/Cseke Csilla.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..