home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Karácsonyi újdonságok
Zvekán Péter
2020.12.26.
LXXV. évf. 52. szám
Karácsonyi újdonságok

Mariah Carey: Oh Santa! (ft. Ariana Grande, Jennifer Hudson) — Békefi Viki & YA OU: Egész évben ölelnélek — Dan + Shay: Take Me Home For Christmas

Mariah Carey: Oh Santa! (ft. Ariana Grande, Jennifer Hudson)

Nem múlhat el karácsony Mariah Carey nélkül. Érdekes, hogy mindig rátesz egy lapáttal erre az ünnepre. Gondolnánk, hogy valaki megelégszik egy olyan slágerrel, mint az All I Want For Christmas Is You, mely nem mellesleg 2017-ig csak a jogdíjból 60 millát hozott neki. NEM! Rendre újradolgozza a saját dalait, például tette ezt 2011-ben Justin Bieberrel vagy most 2020-ban az Oh Santa! című szám esetében.

Mindez azért történik, mert Mariah az idén egy speciális karácsonyi lemezzel jelentkezett, melynek címe: Mariah Carey’s Magical Christmas Special (Apple TV+ Original Soundtrack). Azért ez, mert a december 4-ei megjelenés teljesen exkluzív volt, és egy ideig kizárólag az Apple Musicon volt elérhető. A korongon több előadó is vendégszerepel, olyanok, mint Jermaine Dupri és Snoop Dogg, illetve az Oh Santa! új változatánál Ariana Grande és Jennifer Hudson. Innentől kezdve szinte garantált a siker, Carey csapatának ugyanis sikerült elkapnia egy dal erejéig az USA két topénekesnőjét. A klip a YouTube-ra december elején került fel, és máris közelít a 23 milliós megtekintés felé.

 

Békefi Viki & YA OU: Egész évben ölelnélek

A két előadó tavaly a Sztárban sztár leszek! műsorban szórakoztatta a nézőket hétről hétre, míg végül Viki az első, Ya Ou pedig a második helyig jutott a versenyben. Az énekesnő szeptemberben mutatta be első művét Cupido címmel, Ya Ou pedig több zenével is jelentkezett, köztük a Pribelszki Norbival közös Találkoznánkkal. Noha a két előadó régóta alkot egy párt, a közös zenélés ötlete eddig nem merült fel.

„Először csak mashupokat és feldolgozásokat készítettünk. Aztán hónapokkal később, sokak bátorítására belevágtunk egy teljesen új szerzeménybe, és így meg is született első duettünk egy karácsonyi dal formájában. A zene és a videó pedig tökéletesen tükrözi a mi életünket, mely az érzelmek mellett tele van humorral” — mesélte Ya Ou.

„Az Egész évben ölelnélek a szerelem szemszögéből közelíti meg az ünnepeket néhány gyerekkori emlékkel fűszerezve. Benne van minden, ami egy kapcsolatban, a jó és a rossz részeket is beleértve. Hiszen attól lesz felhőtlen egy közös élet, hogy megtanuljuk felhőkkel is szépnek látni” — tette hozzá az énekes-dalszerző.

A végeredmény pedig egy könnyed, humorral megfűszerezett, téli újdonság lett, melyet december 1-jétől már a YouTube-on is hallgathatunk/nézhetünk.

 

Dan + Shay: Take Me Home For Christmas

A Grammy-díjas formáció most először állt elő karácsonyi dallal, mely a Take Me Home For Christmas címet kapta.

„Szuper volt ebben az évben egy kicsit korábban ünnepi hangulatba kerülni, szerintünk most mindenkire ráfér egy kis extra pozitivitás és öröm” — mesélték a tagok. „A rajongóink minden évben kérték, hogy legyen karácsonyi zenénk, szóval reméljük, tetszeni fog nekik, és annyi vidámságot szerez nekik, mint nekünk a készítése.”

Kép: https://i1.wp.com/www.ghbeatz.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..