home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Karácsonyi ajándék babáknak
(Összeállította: vas)
2013.12.24.
LXVIII. évf. 52. szám
Karácsonyi ajándék babáknak

A legapróbbaknak — Totyogóknak — Nagyobbacskáknak

A legapróbbaknak

Mindenkinél nagy próbatétel az esti altatás. Ritka az olyan apróság, akit csak letesznek, és magától, csendben elbóbiskol. Ám ha a picit egy babafüggőágyba tesszük, akkor mindenképp nagyobb eséllyel fog elszundítani, és szerencsés esetben az egész éjszakát átcsicsikálja.

Nem árt, ha van otthon egy játszószőnyeg, ami elég jól alászigetel, és kellőképpen szórakoztató is. Remélhetőleg addig elszöszmötöl vele a baba, amíg mosunk, pakolászunk, megfőzünk. Így a szőnyegecske nemcsak a babának, hanem nekünk is ajándék lesz.

Ha olyat szeretnénk ajándékozni, ami igazán időtálló, és évek múltán is kellemes emlékeket ébreszt, itt az ideje, hogy megvásároljuk csöppségünk kedvenc mackóját, nyusziját stb. Nemcsak az alvásokat teszi könnyebbé, hanem átsegíti a picit a szomorú perceken, és bármi is történik, mindig vigaszt nyújt.

Totyogóknak

Klasszikus játék, amivel biztosan nem lehet mellélőni: a labda. Kell, hogy legyen kicsi, közepes, nagy, pattogós, gurítható, világítós, felfújható, mintás, pöttyös, textil, gumi.

Emellett egy hercegnős vagy sárkányos babaétkészlet bármelyik kisgyereknek örömet szerez. Ha eddig az „egyet a mama kedvéért” módszert voltunk kénytelenek használni, akkor jó hír, hogy ezután a mesefigurák jelentik majd az étkezések vonzerejét.

Vegyük meg a pici kedvenc állatkáját báb formájában. A kezünkre (majd később az övére) felhúzva roppant szórakoztató tud lenni. Még jobb, ha a kicsit nagyobb lurkó kap hozzá egy minibábszínházat, így a család osztatlan figyelmét élvezheti egy-egy előadás alkalmával.

A csengő, csilingelő játékok minden gyerek kedvencei. Csupán arról kell meggyőződnünk a vásárlás előtt, hogy a hangzavart el tudjuk-e viselni.

Nagyobbacskáknak

Mit szeret a pici? Állatokat, autókat? Vegyünk memóriajátékot a pöttöm kedvenceivel. A társasok széles választéka áll rendelkezésedre, válasszunk a korosztályának megfelelően, így az egész család együtt játszhat esténként. A kirakók, építőkockák is fejlesztik a lurkó kézügyességét, fantáziáját.

Itt az ideje, hogy csemeténk egy igazi mesekönyvet kapjon. Esti mesének, délutáni elfoglaltságnak ideális. Egy aranyos DVD, mesefilm is szép ajándék.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..