home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Karácsonyi ajándék a fogyatékkal élő fiataloknak
(Tha)
2016.12.24.
LXXI. évf. 51. szám
Karácsonyi ajándék a fogyatékkal élő fiataloknak

Ceglédi Rudolf, Zenta község polgármestere és Lőrinc Csongor, a községi tanács egészségüggyel és szociális kérdésekkel megbízott tagja karácsonyi csomagokkal lepte meg a Kéz a Kézben Értelmi Fogyatékosok és Segítőik Civil Szervezetének gondozottjait. A fogyatékkal élő fiatalok alkalmi műsorral köszönték meg az önkormányzat ajándékát.

Rác Magdolna, a civil szervezet elnöke elmondta, a napközis foglalkozáson jelenleg huszonkét személlyel dolgoznak. Nagy örömmel hangsúlyozta, hogy igen eredményes évet tudhatnak maguk mögött, hiszen minden tervezett programjukat sikerült megvalósítaniuk. Ceglédi Rudolf az újságíróknak kiemelte, az önkormányzat évek óta rendszeresen segíti a Kéz a Kézben Értelmi Fogyatékosok és Segítőik Civil Szervezete munkáját, hiszen rendkívül fontosnak tartják ezt a tevékenységet. Reményének adott hangot, hogy néhány éven belül megvalósulhat a bentlakásos intézmény ötlete is, amely még inkább megkönnyítené a fogyatékkal élők mindennapjait.


Tóth Lívia felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..