home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Kalóznak álltak az M5 műsorvezetői
MTVA
2018.12.14.
LXXIII. évf. 50. szám
Kalóznak álltak az M5 műsorvezetői

A Multiverzum szombati adása a játékos emberről (homo ludens), a játékelméletről és a játék különböző dimenzióiról szól. Sőregi Márk, a magazin egyik műsorvezetője Kecskés Lillával, az M5 Híradó ifjú műsorvezetőjével karöltve teszi próbára képességeit.

A játékos ember (homo ludens), a játékelmélet és a játék különböző dimenziói mindig is végigkísérték az emberek életét. A játék szabadon választott tevékenység, amely alapvetően elképzelhetetlen partnerek nélkül. A Multiverzum soron következő epizódjában Sőregi Márk, az adás egyik műsorvezetője különleges vendéggel kiegészülve veti bele magát napjaink egyik népszerű játékába. Kecskés Lilla, az M5 Híradó műsorvezetője érkezik Sőregi segítségére, hogy egy óra alatt megfejtsék a rejtélyeket és kijussanak a kalózok szigetének szabadulószobájából. A megmérettetés előtt Márk és Lilla vállalták, hogyha nem sikerül a küldetésük, akkor macaront sütnek a szerkesztőségnek. Hogy sikerül-e megoldaniuk a kalózok szigetének rejtélyét és kijutnak-e a szabadulószobából, vagy macaron-sütésre kerül sor, kiderül a Multiverzum december 15-i adásában. Tartson velünk a felfedezés és kísérletező kedv párhuzamos világaiba!


Multiverzum – A tudomány határtalan! Minden szombaton 15.45-től, M5 Híradó minden hétköznap 20.30-tól az M5 kulturális televízió műsorán!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..