home 2024. július 23., Lenke napja
Online előfizetés
Június 28-áig lehet pályázni a Vajdasági Jogászösztöndíj Programra
Pannon RTV
2024.06.24.
LXXIX. évf. 25. szám
Június 28-áig lehet pályázni a Vajdasági Jogászösztöndíj Programra

2024. június 28-a, péntek 14 óráig nyújthatóak be a pályázatok a jogászösztöndíjra. A 2024/2025-ös tanévben újabb 20 jogászhallgató nyerheti el a Magyar Nemzeti Tanács által meghirdetett jogászösztöndíjat. A Magyarország Nemzetpolitikai Államtitkársága által támogatott juttatás havi összege nettó 100 ezer forint dinár ellenértéke, amelyet tanévenként 2 részletben folyósítanak a nyertes pályázóknak.

A Magyar Nemzeti Tanács Vajdasági Jogászösztöndíj Programját negyedik alkalommal hirdették meg. A 4 év alatt 4 millió forint juttatást jelentő ösztöndíjat azok leendő egyetemisták igényelhetik, akik még nem rendelkeznek felsőfokú végzettséggel és első alkalommal iratkoznak be valamelyik Szerbiában működő akkreditált jogi karra, általános vagy középiskolai tanulmányaikat magyarul végezték, az egyetem befejezése után pedig legalább öt évig szülőföldjükön maradnak.

A jogászösztöndíj mellett a hallgató a Magyar Nemzeti Tanács többi felsőoktatási, vagy demonstrátori ösztöndíjára is pályázhat.  

Az érdekelteknek elektronikusan és papíron is be kell nyújtaniuk a pályázatukat a szükséges mellékletekkel együtt a Magyar Nemzeti Tanács hivatalába június 28-ig, vagyis péntek 14 óráig. Minden további részlet megtalálható az MNT honlapján.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..