home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Június 2-án lesznek Belgrádban a választások
2024.04.03.
LXXIX. évf. 14. szám
Június 2-án lesznek Belgrádban a választások

Ana Brnabić, a szerbiai parlament elnöke a köztársasági képviselőházban írta alá a választások megtartásáról szóló határozatot. Ennek értelmében a belgrádi választások dátuma június 2-a.

A parlament elnökének jogi és alkotmányos kötelessége volt, hogy legkésőbb ma éjfélig kiírja a belgrádi választásokat. Mint mondta, lehetett volna korábban is, de az ellenzék és Aleksandar Vučić szerb elnök kérésére a fővárosi választásokat június 2-ra tették.

Ana Brnabić arra szólított fel mindenkit, hogy a választások tisztességesek és korrektek legyenek, minden szavazópolgár menjen el voksolni, és mutassa meg, milyen irányba kell Belgrádnak mennie és fejlődnie.

Forrás: Szerbiai RTV, Pannon RTV

Fotó: Tanjug

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..