home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Juka és Fantázia a legjobbak
(Tha)
2023.05.27.
LXXVIII. évf. 21. szám
Juka és Fantázia a legjobbak

A budapesti Nemzeti Vágta előfutamaként tartották meg május 27-én Szabadkán, a lóversenytéren a XI. Vajdasági Vágtát. A futamok között kísérőprogramok, többek között főzőverseny, kézműves kirakodóvásár, mazsorettek fellépése, díjlovagló bemutató, ügetőfutam, díjugrató lovasbemutató várta a látogatókat, majd az esemény zárásaként a budapesti Operettszínház művészei szórakoztatták a közönséget.

A rendezvényt Bunford Tivadar, a Háló Vajdasági Fejlesztési Alapítvány igazgatója nyitotta meg.

Budapesten, a XVI. Nemzeti Vágtán, a Kishuszárvágta első és második helyezettje, Mátyus Ivett és Juka nevű lova Zombor, Csörgő Lili és Bohóc pedig Kishegyes képviseletében vehet részt, harmadik lett Vajda Anna és Jade Péterréve színeiben.

A Vajdasági Vágta nyertese Földes Luca lett Fantázia nevű lovával, Temerin képviseletében. Fantázia idén az Örökös Bajnok címért versenyez Budapesten, ugyanis már kétszer győzedelmeskedett a Nemzeti Vágtán. A második és a harmadik helyet és szintén a továbbjutást a budapesti megmérettetésre a kishegyesi Cékus Árpád és Déva Szándék, valamint Cékus Noémi és My Boy Lakáj érdemelte ki, az utóbbiak Szabadka képviseletében.

Beszámolónkat a Hét Nap május 31-ei számában olvashatják.

Fényképezte: Szalai Attila

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..