home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Juhász Bálint Kishegyes Község Képviselő-testületének új elnöke
2022.12.29.
LXXVII. évf. 52. szám
Juhász Bálint Kishegyes Község Képviselő-testületének új elnöke

Erről döntöttek ma egyöntetűen a tanácstagok a 31. ülésen.

Sárközi István, aki eddig volt a kishegyesi község képviselő-testületének elnöke, lemondott tisztségéről, mert a Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottságának elnökévé választották.

A testület új elnöke Juhász Bálint lett, akinek a kinevezéséről egyöntetűen döntöttek a tanácstagok. A bácsfeketehegyi Pál Anikó a kishegyesi kkt képviselője lett, és le is tette az esküt.

Juhász Bálint új elnökként köszönetet mondott Sárközi Istvánnak az eddigi sikeres munkájáért, valamint hangsúlyozta, a megkezdett fejlesztések befejezésén és újak kivitelezésén dolgoznak továbbra is Kishegyes Községben.

Forrás: Pannon RTV

Fotó: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..