home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Jubilált a Palicsi Filmfesztivál
(gyg)
2013.07.17.
LXVIII. évf. 29. szám
Jubilált a Palicsi Filmfesztivál

Huszadik alkalommal vette kezdetét az Európai Filmek Fesztiválja július 13-án, szombaton Palicson.

Az ünnepélyes megnyitón Radoslav Zelenović fesztiváligazgató átadta a Lifka Sándor díjakat Emir Kusturica szerb, valamint Nyikita Mihalkov orosz rendezőnek; Modest Dulić, Szabadka város polgármestere pedig elismerésben részesítette a Palicsi Filmfesztivál legjelentősebb támogatóit, köztük Siflis Zoltán filmrendezőt és Josip Tikvickit, a szabadkai színház és mozi kereken 100 éves, hűséges nézőjét.
A Palicsi Filmfesztivál július 19-éig gazdag film- és kísérőprogrammal várja látogatóit. Részletek a fesztivál honlapján, a www.palicfilmfestival.com oldalon találhatók.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..