home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Jubilál a Vinogradar
Tóth Tibor
2022.06.25.
LXXVII. évf. 25. szám
Jubilál a Vinogradar

A hajdújárási Vinogradar Labdarúgóklub június 25-én, szombaton ünnepli fennállásának 75. évfordulóját.

Az 1947-ben alapított egyesületben több mint száz igazolt játékos rúgja a bőrt. A felnőttcsapat a Szabadkai Városi Liga 3. helyén zárta az őszt, az ifik megnyerték a Magyarkanizsa—Zenta—Ada Községközi Ligát, a serdülők a Szabadkai Minőségi Ligában végeztek az 1. helyen, a 11 éven aluliakból álló együttes pedig első alkalommal jutott be a rájátszásba, a városi csapatokból álló mezőnyben a 7. helyet szerezte meg. A vendégeket 10 órára várják a hajdújárási sportközpontba, a műfüves pályát és az automata öntözőrendszert 10.30-kor adják át rendeltetésének, 11 órakor pedig a Vinogradar és a topolyai TSC 11 éven aluli csapatai mérkőznek meg a műfüves pályán. A délutáni programban 15 órától utánpótlástoborzót tartanak, 17 órától a hajdújárási öregfiúk lépnek pályára, két órával később a Vinogradar ifjúsági és serdülőcsapata átveszi a ligák illetékeseitől a bajnoki címért járó érmeket és serleget, 19.30-tól pedig a hazaiak felnőttcsapata, valamint a magyarcsernyei Roham gálamérkőzésének keretében avatják fel a villanyvilágítást. A Vinogradar Labdarúgóklub vezetősége mindenkit szeretettel vár!


Részlet a felnőttcsapat Csantavér elleni (3:0) bajnoki mérkőzéséről (Fotó: Engi Erik)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..