home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Jótékonysági akció a mosolyért
(G. M. E.)
2022.10.25.
LXXVII. évf. 42. szám
Jótékonysági akció a mosolyért

A szabadkai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskolában a gyermekhét egyik nagyszabású aktivitása a Kupakkal a Mosolyért elnevezésű jótékonysági akció volt. A versenyjátékba, melyet második alkalommal szerveztek meg, minden alsós osztályközösség bekapcsolódott.

A gyűjtés négy hónapon át tartott. Ez idő alatt a tizenhárom osztályközösség összesen 347,7 kg kupakot gyűjtött össze. A kupakokat ezúttal is humanitárius célra szánták — átadják őket az újvidéki Kupakkal a Mosolyért egyesületnek.

Az ünnepélyes díjkiosztót a gyermekhét utolsó napján tartották meg. A serlegeket az első három helyezett osztályközösségnek Marjana Vidović, az egyesület szabadkai koordinátora adta át.

Első díjban az 1. c osztály (60,3 kg kupakkal) részesült, így övé lett a vándorserleg is (ökolimpikonok), melyet az előző játék győzteseitől, a most már 3. b osztály tanulóitól vehetett át. Második helyezést a 2. a osztály (55,5 kg kupakkal) ért el, míg a harmadik helyen a 4. a osztály végzett (52,8 kg kupakkal).

A serlegekről a Sport-trofej Kft., az édességcsomagról pedig az iskola gondoskodott. A szervezők köszönettel tartoznak a szabadkai Tejpiac biztonsági embereinek is, akik már másodízben bocsátották rendelkezésükre a piaci mérleget a kupakok pontos mennyiségének megállapításához.

Vajon ez mennyi lesz?

A Tejpiacon derült ki az eredmény

A díjak

Eredményhirdetés

A legügyesebbek a serleggel

Édesség is járt a dicsőség mellé

Az első helyezett 1. c osztály

A második helyen a 2. a osztály végzett

A 4. a osztály 52,8 kg kupakot gyűjtött

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..