home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Jót cselekedtek Muzslyán
Borbély Tivadar
2016.09.23.
LXXI. évf. 38. szám
Jót cselekedtek Muzslyán

A Vöröskereszt muzslyai helyi szervezetének tagsága szeptember 23-án a nyugdíjas-egyesület udvarában jótékonysági őszi és téli ruhanemű- és lábbeliosztást szervezett a rászoruló, szociális segélyből élő, idős személyek és nagycsaládosok megsegítésére.

Az emberbaráti akció keretében használt, de jó minőségű felnőtt és gyermekruhanemű és lábbeli között lehetett válogatni. A jelenlevők közül sokan elmondták, hogy  csak ilyen módon tudnak meleg ruhaneműhöz jutni, és ezért nagyon hálásak  a szervezet tagságának, hiszen gondolnak rájuk, és évszakonként  effajta humánus megmozdulással segítenek rajtuk.

A jótékonysági akció keretében közreműködött a helybeli nyugdíjas-egyesület tagsága és a VMSZ Női Fóruma is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..