home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Jól irányzott poénok és meghitt beszélgetések csokra A Bagi-Nacsa Show nőnapi adásában
MTVA
2018.03.07.
LXXIII. évf. 9. szám
Jól irányzott poénok és meghitt beszélgetések csokra A Bagi-Nacsa Show nőnapi adásában

A Bagi- Nacsa Show házigazdái, Bagi Iván és Nacsa Olivér meglepetések sorával kedveskedik a szebbik nem képviselőinek és (korántsem csak nekik!) a március 8-ai adásban.

A műsor meghívott vendége lesz Bencze Ilona.  A Jászai Mari-díjas színésznő, rendező, érdemes művész meghitt beszélgetésben idézi fel kedves emlékeit, több más rejtély mellett, bepillantást enged legkedvesebb ruhája megszerzésének történetébe is.

A kreativitásban és humorban tréfát nem ismerő műsorvezető páros ezúttal a Ridikül stúdiójának legizgalmasabb beszélgetéseit  idézi meg Dióssy Klárival, Csűrös Karolával, Dobó Katával, Gergely Róberttel és másokkal.  Az eddigi adásokhoz hasonlóan, filmcsillagokban ezúttal sem lesz hiány — hiszen a Dallas nehéz sorsú főszereplőinek egyike, szerepe szerint az ördögi Jockey Ewing (Larry Hagman ) felesége, Samantha azaz Linda Grey osztja meg a legendás filmsorozat forgatásának kulisszatitkait a  műsorvezetőkkel és a tisztelt publikummal.

Az ünnepi kavalkádban népszerű művészek vonulnak fel: Csűrös Karola, akit mindenki a Szomszédok Etusaként ismer:  szerepe szerint neves keramikus;  Dobó Kata, a megtestesült nő, aki miatt még a miniszter is félrelépett, valamint a Família Kft. Ágicájaként ismert, Esztergályos Cecília  sem rejti véka alá gondolatait.  Zenei élményben sem lesz hiány László Boldizsár és a legendás Máté Péter (Bagi Iván) énekel duettet a pódiumon.

És mi lehet szebb ajándék, mint derűt és emberi melegséget közvetíteni?!

Adásidő : Duna, március 8. (csütörtök) 20:40 adás kéthetente csütörtökön Dunán, ismétlés kéthetente szombaton 21:30-tól a DunaWorld-ön 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..