home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Jelentsék a problémás magatartást, vagy a biztonságot veszélyeztető eseményt
2023.05.09.
LXXVIII. évf. 18. szám
Jelentsék a problémás magatartást, vagy a biztonságot veszélyeztető eseményt

Május 8-ától, hétfőtől, Szerbia minden iskolájában, ami közel 1800 intézmény mintegy 4200 épületét jelenti, rendőröknek kellene szolgálatot teljesíteniük a tanítás ideje alatt. Természetesen ez nem valósulhat meg egyik napról a másikra, és az is előfordulhat, hogy csak a tanítás kezdetén és végén figyelnek majd a biztonságra.

Az iskolai rendőri jelenlét célja a bármilyen nemű erőszak megelőzése. A belügyminisztérium államtitkára a szerb közmédiának nyilatkozva elmondta, az ország területén 90 biztonságot sértő és pánikkeltést előidéző bejelentés történt. Továbbra is felhívják a szülők és a polgárok figyelmét, ha problémás magatartásról, vagy a tanulók és az iskolák biztonságát veszélyeztető eseményről értesülnek, forduljanak rendőrökhöz. Letartóztattak egy 19 éves diákot Magyarcsernye környékén, mert felkavaró rajzot osztott meg osztálya közösségi csoportjában. Pánikkeltés és rendbontás bűntettének elkövetése miatt elrendelték a 48 órás letartóztatását.

Forrás: Pannon RTV, Vajdaság Ma, 021.rs

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..