home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Jelentős megbízatást kapott Kovács Elvira
2022.01.25.
LXXVII. évf. 3. szám
Jelentős megbízatást kapott Kovács Elvira

Kovács Elvira, a Vajdasági Magyar Szövetség parlamenti képviselője Facebook oldalán közzétett bejegyzésében kijelentette, hogy az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének egyik alelnökévé választották meg, amely megbízatást egy éven keresztül viselheti majd.

Bejegyzésében hangsúlyozta, hogy Szerbia számára az uniós csatlakozás terén egyik kulcsfontosságú intézménynek számít az Európa Tanács, amely a kisebbségi jogok megvédésében is kiemelkedő szakértelemmel bír.

– A következő időszakban főbb feladataim közé tartozik majd a lojális és igazságos ülésvezetés, valamint a ET Parlamenti Közgyűlés elnökének helyettesítése – írta Kovács Elvira a bejegyzésében.

Forrás: Magyar Szó


Forrás: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..