home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Jelentkezz az újvidéki Magyar Tanszékre!
2022.06.09.
LXXVII. évf. 23. szám
Jelentkezz az újvidéki Magyar Tanszékre!

Legyen a szenvedélyed a hivatásod!

Az újvidéki Magyar Nyelv és Irodalom Tanszéken az idén 20 állami kötségvetéses (büdzsés) és 5 önköltséges hallgató tanulhat tovább. A felvételire június 21-étől 23-áig lehet jelentkezni az újvidéki Bölcsészettudományi Karon (Filozofski fakultet, Dr. Zoran Đinđić u. 2. ) 8 és 13 óra között. Mindenkit várnak, aki újságíró, könyvtáros, művelődési menedzser, magyartanár, szerkesztő, lektor, korrektor szeretne lenni, vagy szívesen dolgozna a művelődési élet bármely területén, de fontos kiemelni, hogy a Magyar Nyelv és Irodalom Tanszéken szerzett képességek más területeken is kiválóan kamatoztathatóak.

Bővebb tájékoztatás a Tanszék Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/ujvidekimagyartanszek) vagy a kari honlapon ITT. Minden kérdésre válaszolnak a 021 485 38 78-as telefonszámon, a Tanszék Facebook-oldalán vagy a hungar@ff.uns.ac.rs ímélcímen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..