home 2024. július 14., Örs napja
Online előfizetés
Jelenések Péter László műveiből
Martinek Imre és Györffi Réka
2018.10.17.
LXXIII. évf. 41. szám
Jelenések Péter László műveiből

Helyszíni tudósítóinktól

A székelykevei gyökerekkel bíró Péter László grafikus erős negyed évszázaddal ezelőtt költözött át Magyarországra az Al-Duna menti faluból. Az idők során több síkon is díjazott képzőművésszel legutóbb egy október 15-én nyílt kiállítása alkalmával találkozhattunk. Budapesten. A Magyar Írószövetség Bajza utca 18. alatti székházában.

A Jelenések címmel felruházott kiállítást Szakolczay Lajos Széchenyi-díjas irodalomtörténész, irodalom- és művészetkritikus, szerkesztő méltatta.

A délvidéki alkotóval készített tematikai beszélgetésünk megjelenéséig (a tervek szerint hetilapunk október 31-ei nyomtatott lapszámban) egyelőre meséljenek a helyszínen készített fotográfiák.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..