home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Játszóterek felújítása
Kókai Zsolt
2016.03.30.
LXXI. évf. 13. szám
Játszóterek felújítása

Ada község önkormányzata megkezdte a játszóterek felújítását a községben. Az első körben hármat hoztak rendbe, egyet-egyet a Május 9-e, a Május 25-e és a Krajinai (Krajiška) utcákban. A következő munkaakció április 9-én délelőtt lesz, amikor Adán a Sóti József és az Arany János utcákban, Moholon pedig a vasútállomásnál és a rekreációs parkban levő játszóterek lesznek felújítva.

Bilicki Zoltán polgármester elmondta, ez már a második alkalom, hogy az önkormányzat felújítja a játszótereket. Ezúttal a község összes játszótere sorra kerül. A munkaakciók helyszínéről folyamatosan tájékoztatják a polgárokat. A polgármester köszönetet mondott mindazoknak, akik a munkájukkal eddig hozzájárultak az akcióhoz, és reméli, hogy a továbbiakban is szép számmal lesznek olyanok, akik sajátjuknak érzik a közterületek rendezettségét, és a már felújított játszóterek megóvására is odafigyelnek.











Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..