home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Játékos kódolás 
2020.06.21.
LXXV. évf. 25. szám
Játékos kódolás 

 2020. június 22-én (hétfő) Játékos kódolás elnevezésű, egy hétig tartó (06.22.–06.26.) — a nagy érdeklődésre való tekintettel — két csoportban zajló informatikatáborunkkal indul, Vörös Csaba informatikus vezetésével.

A táborban a 8-11 éves gyermekek a kódolás világával, online játékok készítésével, online kihívásokkal és digitális rajzolással ismerkedhetnek meg.

 

Órarend

Délelőtti (1.csoport)

9-11h

Délután (2.csoport)

12-14h

 

A tábor programja:

Hétfő, június 22.
— Online játék készítése játékos kódolás útján: Genially platform — interaktív kódolási feladatok

Kedd, június 23.
— Online feladatok megoldása játékos kódolás útján: Hourofcode, Codemonkey és Codycolor platformok — interaktív kódolási feladatok

Szerda, június 24.
— Codeweek.eu — interaktív online kihívás

Csütörtök, június 25.
— Tinkercad.com — közös rajzolás más csapatokkal — a Digitális FABrikáló műhellyel egy közös projekten (Magyar vonatkozású történelmi épületek, motívumok rajzolása)


Péntek, június 26.
— Mindmeister.com — gondolattérkép készítése
— Quriobot.com — chatbot készítése

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..