home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Játékos hétvége
Bíró Tímea
2017.11.26.
LXXII. évf. 47. szám
Játékos hétvége

Színes programokon vehettek részt a konzoljátékok kedvelői, ugyanis megrendezésre került az első szabadkai és szerbiai konzoljátékliga.

A szabadkai GamesGuru november 25-én és 26-án egész napos versenyprogrammal várta a résztvevőket és az érdeklődőket a Szabadegyetemen.

A szombaton délután kezdődő programsorozaton a négy legismertebb konzoljátékon — Fifa 18, az Injustice 2, a Mortal Kombat, XL és PES 2018 — mutathatták meg tudásukat a versenyzők. A konzoljáték mellett a X-box 1 és a Playstation 4 kedvelői is kiélhették versenyszellemüket. A legjobb eredményt elérők ajándékcsomagban részesültek.

A rendezvény vendégei, a legismertebb hazai YouTube-csapat, a Stuberi tagjai voltak, akik a csapataikkal bemutatókat tartottak, illetve versenyeztek is a részvevők ellen. A tréfás játékokba örömmel kapcsolódtak be a fiatalok.

A Cosplay Catwalk elnevezésű programon belül kosztümversenyt is tartottak vasárnap délután. A felsorakozó szuper- és videójátékhősök fantáziát nem kímélve kreálták meg a kosztümjüket, a legjobb jelmez viselője pedig jutalomban részesült.

A szervezők a hatalmas érdeklődésre való tekintettel folytatni szeretnék ezt a kezdeményezést.

Az eseményről bővebben november 29-ei számunkban olvashatnak.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..