home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Járványhelyzet jogászi szemmel
Pannon RTV
2021.04.24.
LXXVI. évf. 16. szám
Járványhelyzet jogászi szemmel

Három napos jogászkonferenciát tart a Vajdasági Magyar Jogász Egylet a Fruška gorán. Az összejövetel első napján a koronavírus miatt bevezetett rendkívüli állapot témáját dolgozták fel. Az eseményen 15 jogász és joghallgató vesz részt.

A 2016-ban alakult Vajdasági Magyar Jogász Egylet egyik legfőbb célja, hogy a vajdasági magyar jogászokat összefűzze – emelte ki Szakállas Zsolt a Vajdasági Magyar Jogász Egylet titkára.  

Dr. Apró Arnold a Zentai Közkórház belgyógyász onkológusa egészségügyi szempontból közelítette meg a rendkívüli állapotot. A veszélyhelyzet jogi aspektusairól Szilágyi Miklós óbecsei ügyvéd beszélt az érdeklődőknek.

A vasárnap záruló rendezvényen a járványügyi előírások miatt a jogászkonferencián korlátozott létszámban vehettek részt az érdeklődők, de az előadások a Vajdasági Magyar Jogász Egylet Facebook oldalán is követhetőek.

Fotó: Pannon RTV / Juhász Géza

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..