home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Járőrcsónakot ajándékozott Magyarkanizsa önkormányzata a rendőrségnek
2021.06.23.
LXXVI. évf. 25. szám
Járőrcsónakot ajándékozott Magyarkanizsa önkormányzata a rendőrségnek

А Minisztérium Napja, valamint a Rendőség Ünnepe és Napja alkalmából rendőrségi gyakorlattal egybekötött bemutatót tartottak június 23-án a magyarkanizsai Tisza-parton. A község képviselői ünnepélyes keretek között egy hivatali folyami járművet is átadtak a rendőrségnek. 

Dušan Glišin alezredes, a nagykikindai rendőrkapitányság vezetője megköszönte Magyarkanizsa község önkormányzatának, hogy felismerve a nagykikindai rendőrkapitányság szükségleteit, egy járőrcsónakot ajándékozott a rendőrség részére. Elmondta, az ajándéknak köszönhetően meg tudják erősíteni a közbiztonságot, amely minden polgár érdeke, különösen azoké, akik a Tiszán vagy annak környékén tartózkodnak.  

Fejsztámer Róbert magyarkanizsai polgármester megköszönte a rendőrség munkáját, hogy nap mint nap vigyáznak a polgárokra. Elégedettségét fejezte ki, hogy a rendőrök a szárazföld mellet most már a vízen is tudnak figyelni a lakosságra. A polgármester bízik abban, hogy az együttműködés a továbbiakban is olyan gyümölcsöző lesz, mint amilyen az elmúlt időszakban volt.  

Nebojša Rakić polgármester-helyettes is köszöntötte az ünneplő rendőröket. Mint mondta, örömére szolgál, hogy az önkormányzat nevében munkájukat most egy járőrcsónak átadásával is megköszönhetik. 

A jármű kulcsának átadása után a rendőrség tagjai bemutatót tartottak. Elsőként az új járművet mutatták be, majd egy drogkereskedőt fogtak el rendőrségi kutya segítségével és eljátszottak egy emberrablást is. Az akció végén a tűzoltók tartottak bemutatót, ezúttal úgy, hogy habfürdőt biztosítottak a gyerekeknek, akik vidáman pocskolhattak benne, hogy picit hűsölhessenek a kánikulában.

(Forrás: Magyarkanizsa Önkormányzata)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..