home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Isteni Irgalmasság Háza Nagykikindán
(Nagybecskereki Egyházmegyei Sajtóiroda)
2014.10.07.
LXIX. évf. 41. szám

Páli Szent Vince napján nyílt meg az Isteni Irgalmasság Háza katolikus központ Nagykikindán.

Páli Szent Vince napján nyílt meg az Isteni Irgalmasság Háza katolikus központ Nagykikindán. Az ünnepség a helyi Assisi Szent Ferenc-plébániatemplomban hálaadó szentmisével kezdődött, melyen részt vettek a Nagybecskereki egyházmegye magyar anyanyelvű egyháztanácstagjai, a helyi hívek, közéleti személyiségek és mindazok, akik támogatásukkal segítették a központ létrejöttét. A hálaadó szentmisét dr. Német László SVD püspök mutatta be oltártestvéreivel.

A ház ünnepélyes megnyitóján felléptek Savanović Erzsébet tanítónő negyedik és nyolcadik osztályos tanulói, a Fülemüle gyermekkórus Détári Margita tanárnő vezetésével, valamint a Kurunczi zenekar.

 
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..