home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Ismét indul a Mentorprogram
2024.04.06.
LXXIX.. évf. 14. szám
Ismét indul a Mentorprogram

A Prosperitati Alapítvány és a Nemzetpolitikai Államtitkárság együttműködve a Vajdasági Magyar Vállalkozók Egyesületével, negyedik alkalommal indítja el a Vajdasági Mentorprogramot. A Mentorprogram célja, hogy összekapcsolja a vajdasági magyar nagyvállalkozókat kis- és középvállalkozó társaikkal, ezzel is hozzájárulva a vajdasági vállalkozói közösség még sikeresebb együttműködéséhez, a vállalkozók közötti tapasztalat- és tudáscseréhez.

A Külhoni Mentorprogramot a Prosperitati Alapítvánnyal közösen indította el 2019-ben Vajdaságban a Nemzetpolitikai Államtitkárság, amely ezt követően Erdélyben, Felvidéken, Kárpátalján, Horvátországban és Muravidéken is megvalósította. A Vajdasági Mentorprogram negyedik évada már a tizenkettedik Kárpát-medencei programévad tanulságaival és tapasztalataival várja a vajdasági tapasztalt nagyvállalkozókat, hogy mentorként csatlakozzanak a közel 1000 tagú, a Külhoni Mentorprogramban résztvevő Kárpát-medencei vállalkozói közösséghez. A Mentorprogram stratégiai célja, hogy támogassa a külhoni magyar vállalkozók együttműködését, ezáltal szülőföldön maradását és boldogulását.

A mentorok és mentoráltak közti tudásátadással párhuzamosan a program során vállalkozásfejlesztő képzési napokat és coachingtechnikák elsajátítását elősegítő műhelymunkákat is biztosítanak, miközben egy összetartó, vajdasági vállalkozói közösség épül.

A mentorprogramban résztvevők létszáma korlátozott, a részvétel a regisztrációval nem automatikus. Regisztrálni 2024. április 30. 14 óráig lehetséges a következő linken: https://forms.gle/s3jYVjP1ashMuMJh7

A program népszerűsítésére és a közös célok meghatározására toborzó eseményeket is szerveznek a következő helyszíneken:

2024. április 12., péntek, 16 óra, Szabadka, Artist Hotel

2024. április 17., szerda, 16 óra, Újvidék, Queen Hotel

A toborzó programban résztvevők létszáma korlátozott, a részvétel a regisztrációval nem automatikus. Regisztrálni 2024. április 11. 14 óráig  lehetséges a következő linken: https://forms.gle/rfy4BpwQ9Hs6g1eD8

 

Forrás: A Prosperitati Alapítvány Sajtószolgálata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..