home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Ismét Winteretno Fesztivál
(SZ. L.)
2014.01.29.
LXIX. évf. 5. szám

A tél sem múlik el fesztivál nélkül Szabadkán. A nemzetközi hírnevű Interetno Fesztivál szervezői, a Népkör MMK munkatársai a hideg hónapokban a színházbarátoknak kedveznek, ugyanis a Magyar Teátrumi Társasággal közösen álmodták meg a Winteretno Fesztivált.

A rendezvényt tavaly indították útjára, és nagy népszerűségre tett szert. A háromnapos rendezvény, amely a Színház van az én utcámban alcímet viseli, február 13-án kezdődik. Az első napon a Magyarországi Szerb Színház mutatkozik be Milosetits Péter

—Rusz Milán: Párizs hídjai című előadásával, amely Edith Piaf életét dolgozza fel. Másnap a Zserbótangót láthatják a nézők. A békéscsabai Jókai Színház tragikomédiájában a két idősödő színésznőt Medgyesi Mária és a televíziós sorozatokból ismert Fodor Zsóka alakítja. A téli fesztivál a Népkör Magyar Művelődési Központ Bálint Napi Mulatságával zárul. A batyubálon az Őszirózsa zenekar szolgáltatja a talpalávalót, valamint meglepetésvendég is lesz, Balázs Fecó személyében. Ahogyan a Népkör közönsége már megszokhatta, most is lesznek gyermekprogramok: a legkisebbek több előadást is megtekinthetnek. Láthatják például a Csizmás kandúrt a Magyarkanizsai Udvari Kamaraszínház és Holle anyót a szabadkai Gyermekszínház tolmácsolásában.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..