home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Ismét Magyar Összefogás néven indít listát a VMSZ
Pannon RTV
2022.09.06.
LXXVII. évf. 35. szám
Ismét Magyar Összefogás néven indít listát a VMSZ

Készül a november 13-ai magyar nemzeti tanácsi választásra a Vajdasági Magyar Szövetség. Pásztor István pártelnök a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában elmondta, a VMSZ újra Magyar Összefogás néven indít listát, amely a várhatóan a hétvégéig el is készül.  

„Egy erőteljes VMSZ-jellegű listát szeretnénk állítani, de nem klasszikus vagy negatív értelemben vett pártpolitikát tervezünk az MNT-ben gyakorolni, hanem azokkal az emberekkel kívánjuk az MNT feladatait ellátni, akiknek erőteljes pártpolitikai, nemzeti elkötelezettségük van, és akik hajlandók arra, hogy megvívják a csatákat annak érdekében, hogy előbbre lehessen haladni – hangsúlyozta Pásztor István, a VMSZ elnöke a rádióműsorban.

A választásra a kampány folyamatosan tart, de lesz egy körülbelül háromhetes intenzív időszak, amikor beszámolnak az eddig elért eredményekről, valamint közben felhívják a figyelmet a népszámláláson való részvétel fontosságára.

Fotó: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..