home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Ismét Ceglédi Rudolf Zenta község polgármestere
(Tha)
2016.06.22.
LXXI. évf. 25. szám
Ismét Ceglédi Rudolf Zenta község polgármestere

A zentai községi képviselő-testület mai ülésén megválasztották az új vezetőséget. A polgármester ismért Ceglédi Rudolf (VMSZ) lett, aki a korábbi mandátumban is ezt a tisztséget töltötte be.

Az alpolgármesteri helyre Győri István (SZHP) került. A községi tanács tagjai: Varga Viktor, Kosiczky András, Lőrinc Csongor, Perpauer Attila – ők négyen a VMSZ tagjai, és Danilo Popov (SZHP).

A kinevezésekre a jelenlévő 28 képviselő szavazott, 15-en igennel, 12-en nemmel, míg egy szavazat érvénytelen volt.

A korábbi ülésen Tatjana Balo (SZHP) személyében megválasztották a községi képviselő-testület elnökét, az alelnök Pataki Tibor (VMSZ), a testület titkára pedig maradt Körmöci Károly.

A tisztséget vállaló személyek helyére újabb jelöltek kerültek be a választási listáról. A VMSZ részéről Urbán Zsuzsanna, Juhász Attila és Sztantity Szebasztián, a SZHP soraiból pedig Bojan Farago lett a községi képviselő-testület tagja.

Az ülés végén bejelentették, megalakult a VMSZ képviselői csoportja, amelynek az elnöke Rácz Szabó Márta.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..