home 2024. július 14., Örs napja
Online előfizetés
Innovatív fogászati eljárás érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíjat
OTS
2018.09.13.
LXXIII. évf. 36. szám
Innovatív fogászati eljárás érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíjat

Egyre több lehetőség lesz Magyarországon a megmérettetésre az egészségügy területén is a szolgáltatások minősége és az alkalmazott eljárások tekintetében.

Az idei évben a Szakmai Bíráló Bizottság a díj életre hívása óta először ítélte oda fogászati gyógyító intézménynek a rangos Nagydíjat, amellyel a kiemelkedő innovációkat és szolgáltatásokat díjazzák. A díj hivatalos parlamenti átadására 2018.szeptember 11-én került sor ünnepélyes keretek között.

A Fixfogsor® Rendelő protézisrögzítési eljárásával érdemelte ki a zsűri pozitív döntését. Az eljárás azok számára jelenthet megoldást, akiknek teljes protézisre van szükségük. A speciális implantátumos rögzítéssel stabilizált fogsort nem kell ragasztani, így attól sem kell tartani, hogy beszéd közben, vagy bármilyen társasági eseményen kiesik.

Napjainkban a fogászati kezelések terén az implantátumok használata egyre népszerűbb, hiszen a hagyományos eljárásokhoz képest számtalan előnnyel rendelkezik. Az idősebbeknél viszont az ilyen beavatkozások akadálya lehet a csontok jelentősen leépülése. A Fixfogsor® protézisrögzítési eljárás során alkalmazott speciális implantátumok többek között erre is megoldást jelenthetnek. A beavatkozás során a fogsor a kifejezetten erre a célra továbbfejlesztett implantátumok segítségével kerül rögzítésre, így olyan stabilitást ér el, hogy nem kell sem ragasztani, sem attól tartani, hogy kiesik. A módszer több innovációs fejlesztést is tartalmaz, amely elsősorban az implantátumok kialakítását érinti.

— Megéri ma Magyarországon dolgozni és fejleszteni, hiszen ez a befektetett munka ölt testet most ebben a Nagydíjban. A teljes fogatlanság kérdése széles rétegeket érint, jellemzően az 50 év feletti korosztályt. Sajnos még mindig kevesen tudnak az általunk alkalmazott eljárásról vagy annak alternatív lehetőségeiről, így sokan még mindig ragasztgatják a folyton kieső fogsorukat. — mondta Dr. Szabó László a Nagydíjjal kitüntetett Fixfogsor Rendelő ügyvezető igazgatója.

Ha szeretne többet megtudni a Díjnyertes FIXFOGSOR® Protézisrögzítési eljárásról, akkor az alábbi linken tájékozódhat:
http://www.mufogsorrogzites.hu/

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..