home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Innensemerre szigetecske
Gyurkovics Virág
2015.05.20.
LXX. évf. 20. szám
Innensemerre szigetecske

2015. május 19-én Szabadkán debütált Lennert Móger Tímea doroszlói költőnő Innensemerre szigetecske című verseskötete, mely a zEtna Kiadó gondozásában jelent meg.

A művészeti gyümölcskosárban tálalt szövegek a kötetben Stock János fotóival kiegészülve jelentek meg. A közönség befogadása pedig a Moser Roth (alkalmi) zenekar (ifj. Kucsera Géza, Hajdú Tamás, Pálfi Ervin és Garai Róbert) által megzenésített versekkel, illetve a Szabadkai Népszínház Magyar Társulata színészeinek (G. Erdélyi Hermina, Kalmár Zsuzsa és Baráth Attila) tolmácsolása segítségével vált bensőségesebbé.

Az estre a Szab-way Színházi Szervezet jóvoltából a Raktár Ifjúsági Klub színpadán került sor. A költőnővel, valamint Beszédes Istvánnal, a szöveggondozóval Bíró Tímea beszélgetett.

Szalai Attila fotói:








 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..