home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Ingyenes számítástechnikai képzések Magyarkanizsán
2023.09.06.
LXXVIII. évf. 36. szám
Ingyenes számítástechnikai képzések Magyarkanizsán

Előtérben a Word és az Excel

A magyarkanizsai FERHA Felnőttképzők Regionális Hálózata 30 órás MS Word és szintén 30 órás MS Excel tanfolyamot hirdet Magyarkanizsán.

Olyan munkakeresők jelentkezését várjuk, akik a két program megfelelő ismerete révén munkához tudnának jutni, de aktív munkavállalók is jelentkezhetnek, akiknek a munkájuk megköveteli e két program magas fokú ismeretét.

Külön számítunk a kisvállalkozók, kisiparosok figyelmére, akik időt és pénzt takaríthatnak meg az informatikai tudással.

Egy érdeklődő bejelentkezhet mindkét kurzusra, hiszen a két modul egymásra épül, és elsőként a Word-, majd az Excel-tanfolyam kerül megszervezésre.

A jelentkezési határidő 2023. szeptember 15.

Jelentkezés és bővebb felvilágosítás a FERHA munkatársánál, Búzás Hedvignél kapható a 063/545-028-as telefonszámon vagy az edukacija@cnesa.rs ímélcímen.

A képzéseken való részvétel díjmentes a hallgatók számára, köszönve a Magyar Kormány és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásának.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..