home 2024. április 28., Valéria napja
Online előfizetés
Ingyenes informatikai képzés nőknek
2024.01.22.
LXXIX. évf. 3. szám
Ingyenes informatikai képzés nőknek

Magyarkanizsa község a Tartományi Nemi Egyenjogúsági Intézet anyagi támogatásával, a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézménnyel való együttműködésben felhívja azon Magyarkanizsa községbeli nőket, akik szeretnék bővíteni informatikai ismereteiket és készségeiket, hogy jelentkezzenek az ingyenes tanfolyamra.

A program elsődleges célja, hogy oktatással hozzájáruljon az informatikai kompetenciák fejlesztéséhez, segítse az olyan készségek elsajátítását, amelyek révén a nők nagyobb esélyt kapnak a munkában való elhelyezkedésre, versenyképesebbek lesznek a munkaerőpiacon és anyagilag is megerősödhetnek.

A tervezett projekttevékenységek a helyi önkormányzatok nemek közötti egyenlőséget előmozdító helyi cselekvési terveinek minél hatékonyabb megvalósítását is célozzák, illetve a célok megvalósításában részt vevő személyek munkáját is koordinálják.

Jelentkezni 2024. január 22-től január 31-ig lehet, a felvételt nyert résztvevőket pedig erről időben értesítik.

A tanfolyamot 2024. februárjától április közepéig tartják meg a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény helyiségeiben.

A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők oklevelet kapnak.

A tanfolyam elsősorban a különböző korosztályú nőknek szól, de szeretettel várják a férfiakat is.

A képzésről bővebb tájékoztatást a 063/545-028-as telefonszámon kaphatnak hétköznapokon 9-től 15 óráig vagy az edukacija@cnesa.rs e-mail címen.

Kapcsolattartó: Buzás Hedvig.

Magyarkanizsa község nemi egyenjogúsági bizottsága és tanácsa

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..