home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Indul a Hello Kanizsa mobilapplikáció
2021.08.31.
LXXVI. évf. 34. szám
Indul a Hello Kanizsa mobilapplikáció

Magyarkanizsa önkormányzata a turisztikai fejlesztések sorában elindította a Hello Kanizsa mobilapplikációt, amely egy internetes adatbázisba gyűjti és felhasználóbarát módon tálalja az idegenforgalmi szolgáltatók közérdekű adatait és a község látnivalóit. Az applikációt sajtótájékoztatón mutatta be Újvári Zsombor, a Községi Tanács idegenforgalommal megbízott tagja és Tomin Zoran, környezetvédelemmel megbízott tanácstag.

–Az elmúlt néhány év alatt a Hello Kanizsa brand keretében létrejött egy honlap www.hellokanjiza.rs címen, ahol az idegenforgalmi tartalmak, szolgáltatók, látványosságok, nevezetességek vannak felsorolva. Az oldal tartalma folyamatosan frissül, a munkatársak azon dolgoznak, hogy minden nap új információk kerüljenek a weblapra. Hogy egyszerűbb legyen az elérése, kezelése, az önkormányzatunk már egy mobiltelefonos applikációval is rendelkezik, amelyre ugyancsak felkerültek ezek a tartalmak. A telefonos alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play áruházból. Mindez érdekes lehet a helybeli polgároknak, de az ide látogató turistáknak is. A városban a különböző intézmények ajtajaira Hello Kanizsa feliratú matricák, levonók lesznek majd kiragasztva. Ezeken QR-kódokat is találhatnak az érdeklődők, azok pedig a Play áruháznak annak a linkjére mutatnak, ahonnan ez a program letölthető.


Újvári Zsombor (fotó: Magyarkanizsa Önkormányzatának sajtóirodája)

A program két nyelven, magyarul és szerbül lesz elérhető. Fényképeket lehet megtekinteni a létesítményekről vagy szolgáltatókról, emellett megmutatja az odavezető legrövidebb útvonalat akár gyalogosan, akár autóval. Lehet értékelni a szolgáltatást, de az intézmények hivatalos honlapjára is rá lehet kattintani – magyarázta a jelenlévőknek Újvári Zsombor.

Forrás: Magyarkanizsa Önkormányzatának sajtóirodája

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..