home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Indul a 2016 a külhoni magyar fiatal vállalkozók éve program Kárpát-medencei körútja
2016.03.03.
LXXI. évf. 9. szám
Indul a 2016 a külhoni magyar fiatal vállalkozók éve program Kárpát-medencei körútja

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága a Design Terminállal együttműködésben a 2016 A KÜLHONI MAGYAR FIATAL VÁLLALKOZÓK ÉVE program keretében 2016 márciusa és májusa között Kárpát-medencei körutat szervez. A körút során tizennégy helyszínre látogatnak el a Kárpát-medencében. A körút célja a 40 év alatti helyi pályakezdő vállalkozók szakmai erősítése és támogatása, az induló vállalkozások segítése.

A Design Terminál a magyar kreatívipar fejlesztéséért felelős ügynökség. Célja, hogy a digitális gazdaság, a formatervezés és a várostervezés ágazataiban tevékenykedő, magas hozzáadott értéket előállító hazai vállalkozások sikerrel érjék el a globális piacot.
 
A körút során gyakorlott mentorok tartanak majd négy órás szakmai előadásokat fiatal vállalkozók és vállalkozni vágyó fiatalok számára. A tréning kiegészül egy személyre szabott konzultációs fórummal nyolc kiválasztott vállalkozás számára, amely keretében a vállalkozások egy térítésmentes, 45 perces intenzív tanácsadásban részesülhetnek PR, marketing, kommunikáció, pénzügyi tervezés, illetve üzletfejlesztés területeken. A konzultációs alkalmakra a mentorok bármilyen területről érkező vállalkozókat szívesen fogadnak.
 
Az előadások szabadon látogathatóak, de jelentkezéshez kötöttek. Ezért javasolják, hogy a www.vallalkozokeve.hu honlapon töltsék ki a jelentkezési lapot, mivel az egyes helyszínekre a jelentkezést a terem férőhelyeinek beteltével vagy legkésőbb a rendezvény előtt öt nappal zárják.
 
A szakmai tanácsadást igénylő vállalkozók és vállalkozói csoportok egy, a tevékenységükre irányuló rövid kérdőív kitöltésével jelentkezhetnek, ami szintén a www.vallalkozokeve.hu honlapon érhető el.
 
Időpontok, helyszínek:
 
2016. március 9. Dunaszerdahely
2016. március 18. Eszék
2016. március 21. Marosvásárhely
2016. március 22. Székelyudvarhely
2016. március 23. Sepsiszentgyörgy
2016. március 24. Csíkszereda
2016. március 30. Rimaszombat
2016. április: 4. Szabadka
2016. április 5. Nagybecskerek
2016. április 18. Kassa
2016. április 29. Beregszász
2016. május 9. Lendva
2016. május 24. Szatmárnémeti
2016. május 25. Kolozsvár
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..