home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
In Memoriam
2021.11.08.
LXXVI. évf. 44. szám
In Memoriam

Elhunyt Valihora István, a Magyar Szó egykori munkatársa

Életének 81. évében elhunyt Valihora István, újságíró, a Magyar Szó egykori munkatársa.

Szabadkán született 1940. november 8-án. A Képes Ifjúságban kezdett el dolgozni a hatvanas években, 1968-tól volt a Magyar Szó újságírója. A szabadkai rovatra került, ahol minden témakörrel foglalkozott, volt olyan hónap, hogy több mint 70 hosszabb-rövidebb írása jelent meg a lapban. Évekig a sportrovat csapatának a tagja volt, majd a belpolitikai rovat munkatársaként dolgozott egészen 2000. novemberéig, amikor nyugdíjba vonult. Az utóbbi időben is jelentek meg írásai. Ő volt a Beta hírügynökség első szabadkai tudósítója. Cselgáncsozott, könnyűbúvárkodott, több sportszövetség országos elnökségi tagja, illetve elnöke volt.

Forrás: Magyar Szó

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..