home 2024. május 18., Erik napja
Online előfizetés
Ilyen volt a II. Angel Dreams Expo
2019.05.22.
LXXIV. évf. 20. szám
Ilyen volt a II. Angel Dreams Expo

Május 18-án, a családok nemzetközi napjának alkalmából az Anahitas, a Nők és Kismamák Gondozója Egyesület szervezésében, hangulatos környezetben, a szabadkai Galleria Hotel átriumában megrendezésre került a II. Angel Dreams elnevezésű expó babáknak, várandósoknak és családoknak.

— A rendezvényt több mint nyolcszáz látogató: várandósok, gyermekek, anyukák, apukák, nagymamák és nagypapák keresték fel. Természetesen nagyon büszkék, boldogok, és nem kevésbé elégedettek vagyunk, hogy a csaknem egész napi programunkat valamennyien nagy érdeklődéssel kísérték. A látogatók legkisebbjeit folklór-, balett- és hiphopcsoportok, gólyalábas bohócok és lufimodellezők, arcfestés és számos más program szórakoztatták. Megrendezésre került a babamászóverseny is, melynek első három helyezettje értékes ajándékcsomagban részesült. Rendezvényünket teljesebbé és érdekesebbé tette a termékeit és szolgáltatásait kínáló mintegy harminc kiállító — mondta Kunyi Farkas Klaudia, az Anahitas Egyesület elnöke.

— Az expó különlegességeként edukatív előadásokon vehettek részt az érdeklődők, melyeket Berta Berényi Tímea dietetikus, Papp Ágota pszichológus, dr. Sandra Vidaković nőgyógyász, Dragana Vukelić defektológus és logopédus, Milena Kosanović defektológus tartottak. Az előadásokat ajándékozás is kísérte — kiemelnénk a fejlesztő képeskönyveket kisgyermekek részére —, melyet a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatott.

A rendezvény a Magyar Kormány mellet a tartományi oktatási titkárság támogatásával valósulhatott meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..