home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Idén is lesz I love Zenta fesztivál
Tóth Lívia
2019.08.03.
LXXIV. évf. 31. szám
Idén is lesz I love Zenta fesztivál

Hetedik alkalommal rendezik meg az I love Zenta fesztivált, amely a Tisza parti város főterén augusztus 9-én és 10-én várja az érdeklődőket.

Az esemény részleteiről a szervezők sajtótájékoztatón számoltak be.

Laskovity Kornél, Zenta Község Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója hangsúlyozta, ezúttal is egy könnyed, nyári programot kínálnak az látogatóknak.

A fesztivál augusztus 9-én, pénteken 19 órakor az újvidéki Triangle Trio koncertjével kezdődik, majd a már közkedvelt módon, a Joker együttes utcabáljával folytatódik. Augusztus 10-én, szombaton 17 órakor nyitja meg kapuit a Gyermekkuckó, ahol a helyi civil szervezetek szórakoztatják a legkisebbeket, 18.15-től pedig a Csíkos-Pöttyös zenekar lép fel. 19 órától a Hedda Jazz formáció, 21 órától pedig a (Ne)normalni Balašević Tribute Band mutatkozik be, majd 23 órától DJ Saci veszi át a terepet.


A szerző felvétele

Kosiczky András, a zentai községi tanács idegenforgalommal megbízott tagja kifejtette, a többi rendezvényükhöz hasonlóan, az I love Zenta sem csak arról szól, hogy lesz egy színpad, amelyen különféle zenekarok játszanak. Ezeket az eseményeket a hangulati elemek mellett maguk a jelenlévők teszik különlegessé, főleg ha külföldről érkeznek haza, hogy ezen a módon is kifejezzék ragaszkodásukat a szülővárosukhoz.

Az I love Zenta fesztivál ideje alatt lezárják a városháza előtti utcaszakaszt, amelyen augusztus 9-én, pénteken 14 órától, augusztus 11-e, vasárnap reggel 7 óráig nem lehet majd autóval közlekedni.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..