home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Idén is indulnak az MNT ingyenes elektronikus és tantermi felvételi felkészítői
MNT
2016.02.01.
LXXI. évf. 4. szám

A Magyar Nemzeti Tanács Hivatala értesíti az érdeklődő érettségizőket, hogy az idén is megszervezi az ingyenes egyetemi felvételi felkészítő programot.

A diákok a következő tantárgyak közül választhatnak: magyar nyelv és irodalom, német nyelv, angol nyelv, alkotmány és állampolgári jogok, szociológia, pszichológia, történelem, földrajz, biológia, matematika, fizika, kémia, közgazdaságtan, számítástechnika és informatika.

Értesítjük az érettségi előtt álló tanulókat, hogy a felvételi felkészítő programba regisztrálni a http://breki.mnt.org.rs/ honlapon lehet.

A felkészítő online része már február közepén megkezdődik. A tantermi felkészítő órák egy részét az újvidéki Európa Kollégiumban szervezzük meg, ahol a tudásgyarapítás mellett a fiatalok megismerhetik a kollégiumban lakó egyetemistákat, valamint betekintést nyerhetnek a kollégiumi életbe.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..