home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Ideiglenes forgalomkorlátozás Szabadka utcáin
2020.09.27.
LXXV. évf. 39. szám
Ideiglenes forgalomkorlátozás Szabadka utcáin

Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának Kommunálisügyi, Energetikai és Közlekedési Titkársága határozatot adott ki ideiglenes útlezárásról Szabadkán.

A Zsinagóga tér, a Jakab és Komor tér, a Széchenyi István utca, a Rudics utca és a Petőfi Sándor utca egy részén a Komor és Jakab téri körforgalomtól és a Rudics utcától a Kossuth Lajos téri körforgalomig és a Fasizmus áldozatainak teréig a 2020. szeptember 28. és október 10. közötti időszak alatt.  A munkálatok kivitelezése három szakaszban történik. Az említett utcák közlekedéstől való lezárása a kivitelező munkálatainak üteme szerint történik és az időjárási körülményektől függően.

A terület lezárása az útburkolat javítása miatt történik.

A munkálatok kivitelezője köteles a lakosság számára biztosítani a zavartalan átjárást ezeken az utcákon a munkálatok teljes időtartama alatt.

Radoslav Vukelić
titkár

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..