home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Ideiglenes forgalomkorlátozás Szabadka utcáin
2020.08.05.
LXXV. évf. 32. szám
Ideiglenes forgalomkorlátozás Szabadka utcáin

Ideiglenes forgalomkorlátozásról Szabadkán, a Pancsova utcában 2020.8.5. és 2020.8.31. közötti időszakban.

A fenti utcákban ideiglenes útlezárásokra kerül sor, Szabadkán a HPC Galléria tetőszerkezete felújításához szükséges daru elhelyezése miatt.

A kivitelező kötelessége zavartalan átjárást biztosítani a fenti utcák lakóinak a munkálatok kivitelezése idején.

Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának Energetikai és Közlekedési Szolgálata értesíti a polgárokat, hogy 2020.8.7-től közlekedési rend változására kerül sor Szabadkán, a Bácska és a Filip Kljajić utcákban és azok kereszteződésénél, úgy, hogy a Filip Kljajić utcában közlekedő járműveknek van előnyük a Bácska utcában közlekedő járművekkel szemben.

Ugyanakkor a forgalmi rend Szabadkán, a Marko Orešković és az Ivan Antunović utcák kereszteződésénél úgy, hogy előnyük a  Marko Orešković utcában közlekedő járműveknek van az  Ivan Antunović utcában közlekedő járművekkel szemben.

A forgalmi rend változtatására, a Gát helyi közösség kezdeményezésére került sor. Tekintettel, hogy a közlekedési feltételek a tárgybeli lokáción lehetővé teszik az ilyen jellegű változtatást, amelyet pozitívan véleményezett Szabadka Város Energetikai és Közlekedési Tanácsa, illetve maga a tervező is a kérdéses utcák kereszteződésén a forgalom műszaki szabályainak megváltoztatására, valamint annak lehetőségére, hogy beilleszkedjen Szabadka város helyi utakon (utcai hálózaton) történő forgalom műszaki szabályozásának fő projektjébe.

 

Titkár:

Radoslav Vukelić

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..