home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
IV. Téli Egyetem
MTTK
2018.12.05.
LXXIII. évf. 48. szám
IV. Téli Egyetem

A szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar a Magyar Nemzeti Tanács társzervezésében immár negyedik alkalommal szervezi meg a Téli Egyetemét 2019. január 8-a és 12-e között 9 akkreditált képzéssel, 3 helyszínen (Szabadka, Magyarkanizsa, Muzslya).

A továbbképzésre jelentkező pedagógusok az akkreditált programok mellett olyan neves szakemberek plenáris előadásain és műhelyfoglalkozásain vehetnek részt, mint:

dr. Csépe Valéria: Kétnyelvűség és kognitív fejlődés,

Besnyi Szabolcs játék- és élménypedagógiai műhelyfoglalkozásán,

dr. Csapó Benő: A problémamegoldó gondolkodás mérése és iskolai fejlesztésének lehetőségei,

Vicsek Annamária: A közoktatás aktuális témái – projektmódszer és e-napló,

Saláta Ugrai Krisztina: E-napló a gyakorlatban.

A Magyar Nemzeti Tanács egy ingyenes képzést biztosít a Vajdaság területén dolgozó pedagógusok számára, akik 2018 őszén kísérő tanítóként vettek részt az MNT által támogatott szervezett kiránduláson.

Jelentkezési és befizetési határidő 2018. december 28.

Bővebb információ Saláta Mónikánál kapható a monika.salata@magister.uns.ac.rs e-mail-címen vagy a 024/624-444-es telefonszámon, illetve a www.magister.uns.ac.rs/teliegyetem honlapon.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..