home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
IV. Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozó
Móra Ferenc MME
2018.09.18.
LXXIII. évf. 37. szám
IV. Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozó

Felhívás

A csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület meghirdeti a IV. Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozót.

A rendezvényre óvodások, az általános iskolák és a középiskolák tanulói, valamint felnőtt vers- és prózamondók jelentkezhetnek.

A résztvevők Cs. Simon István író, költő, újságíró (1942-2007) verseivel vagy prózáival, illetve vajdasági magyar írók és költők verseivel vagy prózáival vehetnek részt. Minden fellépőnek egy verset, vagy egy prózát kell előadnia.

A IV. Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozó 2018. október 20-án, szombaton, 9 órakor kezdődik Csókán, a Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület székházában, Tisza mente (Potiska) utca 18.

Jelentkezni lehet e-mailben moraferencmme70@gmail.com, vagy levélben: Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület, Potiska 18., 23320 Csóka.

A jelentkezési határidő: 2018. 10. 16.

A jelentkezésben tüntessék fel a versenyző adatait (név, helység, iskola vagy művelődési egyesület, osztály), a felkészítő tanár vagy a kísérő nevét és elérhetőségét (telefon vagy e-mail), a választott vers vagy próza címét.

A versenyről érdeklődni lehet Tóth Líviánál a 063/49-99-17-es telefonszámon, vagy a hetnap.livia@gmail.com e-mail címen.

A Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület elnöksége 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..