home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
II. Vajdasági Esküvőkiállítás
Hodolik Boglárka
2023.11.12.
LXXVIII. évf. 45. szám
II. Vajdasági Esküvőkiállítás

A nagy érdeklődés eredményeként Simon Zsolt, a Prestige video studio tulajdonosa ismét megszervezte kiállítását a jegyespárok számára.

Élő zene és változatos kínálat várta a látogatókat. Az eseményen több mint húsz kiállító mutatta be szolgáltatását: menyasszonyiruha-szalonok, cukrászok, videósok, fotósok, kézművesdísz-készítők, sminkesek és fodrászok ajánlották az érdeklődők figyelmébe, mivel tehetik szebbé a nagy napot. A dekoráció és a gyermeksarok látványelemei segítségével könnyebben el lehetett képzelni, milyen legyen a lakodalom látványvilága.

A jegyespárok szülőkkel és rokonokkal érkeztek, a közösségi oldalakon meghirdetett rendezvényre már napokkal korábban sokan jelentkeztek. A helyszínen kedvezményekkel és kisebb ajándékokkal lepték meg a résztvevőket.

Fényképezte: Hodolik Boglárka

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..