home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
II. Babaexpo Zentán
2022.09.30.
LXXVII. évf. 39. szám
II. Babaexpo Zentán

Október 8-án, szombaton 9 és 13 óra között kerül megrendezésre a II. BabaExpo Zentán, a Sportcsarnokban. A rendezvény egy leendő és gyakorló családoknak szóló szakirányú kiállítás és vásár, amely a használt babaholmik börzéje mellett lehetőséget kínál a kismama, gyermek, család témakörökben is érdekelt szolgáltatók, termékforgalmazók, kézművesek bemutatkozására.

A látogatók használt gyereköltözéket újszülött méretektől 12-14 éves korig találhatnak majd, de könyvekre, játékokra is szert tehetnek, és különféle kézműves termékeket is beszerezhetnek. A program ideje alatt gyerekfoglalkozások várják a legfiatalabbakat, hogy amíg a szülők nézelődnek, a kicsik se unatkozzanak.
A rendezvény célja, hogy egy helyen megtalálható legyen minden, amire kismamának, anyának, babának és a családnak szüksége lehet.
Börzésnek és kiállítónak a Zentai baba-mama klub Facebook oldalán, vagy a 
zentaibabamamaklub@gmail.com e-mail címen tudnak jelentkezni az érdeklődők.
A rendezvény szabadon és ingyenesen látogatható. Támogatója Zenta város önkormányzata.
Az esemény a közösségi médiában: ITT

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..