home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Húsvétkor is Pannon Televízió!
Pannon RTV
2021.03.30.
LXXVI. évf. 12. szám
Húsvétkor is Pannon Televízió!

Az előző évhez hasonlóan idén is valamivel visszafogottabban ünnepelhetjük meg a húsvétot.

A Pannon Televízió ünnepi különműsorral várja a tévénézőket. Szó lesz húsvéti szokásokról, vallásról és gasztronómiáról is. Kapcsoljanak a Pannon Televízió csatornájára húsvétvasárnap is, 20 óra 35 perckor.

Húsvéti különműsorral készül nézői számára a Pannon Televízió, Vasárnapi útravaló néven. Mivel a tavalyihoz hasonlóan idén sincs rá lehetőség, hogy tömegrendezvényekkel ünnepeljük meg a húsvétot, a Pannon Televízió egy ünnepi külön műsorral igyekszik közelebb hozni a meghitt hangulatot különféle témákkal és vendégekkel.

A műsor készítői olyan összeállítással készülnek, amely szórakoztató, ugyanakkor ráirányítja a figyelmet arra, hogy akármilyenek is a körülmények, a lelkünkben legyen ott az ünnep. 

Tehát április 4-én, vasárnap kapcsoljanak a Pannon Televízió csatornájára 20 óra 35 perckor, ünnepeljük együtt a húsvétot!

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..