home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Húsvéti örömzene a budapesti Háló Jazz Klubban
Martinek Imre
2023.04.12.
LXXVIII. évf. 15. szám
Húsvéti örömzene a budapesti Háló Jazz Klubban

Újabb közösségépítő zenei alkalom részesei lehettek a budapesti Háló Közösségi és Kulturális Központba, ismertebb nevén az S4-be látogatók, szelek havának (április) 11. napján.

A Háló Jazz Klub sorrendben 135. klubestjén ezúttal a Makovics Dénes szextett formáció lépett fel.

A zenei esemény névjegykártyája: Makovics Dénes — szaxofon, fuvola; Hofecker Dániel — trombita, Schreck Ferenc — harsona, Nagy János — zongora, Frey György — basszusgitár, Molnár Mátyás — dob. Sorozatszerkesztő és művészeti vezető: Deseő Csaba hegedűművész. Az est házigazdája, illetve a társalgás moderátora: Schön György. Támogatók: Hangfoglaló — Könnyűzenei Támogató Program; NKA — Nemzeti Kulturális Alap.

Fényképezte: Martinek Imre

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..