home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Hosszabb munkaidő a Palicsi Állatkertben
2021.04.27.
LXXVI. évf. 16. szám
Hosszabb munkaidő a Palicsi Állatkertben

Hosszabbított munkaidővel várja látogatóit a Palicsi Állatkert a hosszú hétvégén, péntektől keddig reggel 8-tól este 8-ig látogatható.

Idén a járvány miatt elmaradnak a szervezett programok, valamint a papagájház és az Öko-központ sem lesz nyitva. Jelena Toljagić, az állatkert szakmunkatársa hangsúlyozta, a látogatókat továbbra is arra kérik, ne érkezzenek 5 főnél nagyobb társaságban és tartsák a megfelelő távolságot egymástól. A belépő ára továbbra is 300 dinár, a családi jegy 800 dinár, míg a 15 évnél fiatalabbak és a nyugdíjasok 200 dinárért mehetnek be. A hét évnél fiatalabb gyerekeknek a belépés ingyenes. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..