home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Horgoson tartott összejövetelt a KÉK
Balázs Szilvia
2016.10.28.
LXXI. évf. 43. szám

Idén másodszor találkoztak a vajdasági vallási civil szervezetek képviselői a Keresztény Értelmiségi Kör szervezésében, ezúttal a horgosi Domus Pacis Ferences Lelkigyakorlatos és Közösségi Házban.

Az egész délutánt betöltő, műhelymunkákkal, bilaterális beszélgetésekkel és előadással tarkított programon a Vajdaságban működő vallási, egyházi, társadalmi kérdésekkel is foglalkozó civil szervezetek, egyesületek, tömörülések – mások mellett a Vajdasági Magyar Cserkészszövetség, a Házas Hétvége, a Kolibri a Családokért Egyesület, Poverello Alapítvány, a Mária Rádió, az Emmausz Kollégium – képviselői vettek részt.

A délután folyamán az egybegyűltek megismerkedhettek egymás munkájával, de tárgyaltak az együttműködési lehetőségekről, a pályázatokon való közös indulás feltételeiről, különböző rendezvények közös megszervezéséről is. Gyakorlati tanácsokat is kaptak Dr. Zsoldos Ferenctől, a zentai CiFi Civil Szervezet elnökétől, aki előadásában hangsúlyozta: közösen kell megoldást keresni a felmerülő problémákra, akár a határon túl működő tömörülésekkel, szervezetekkel is. A tanácskozás est-ebéddel zárult.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..