home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Holnap nyit a palicsi Aquapark
2023.09.14.
LXXVIII. évf. 37. szám
Holnap nyit a palicsi  Aquapark

Holnap tízkor nyitás! Minden készen áll. - írta Facebook-oldalán Pásztor István.

Az érdeklődők a szolgáltatásokat minden nap 10-től 18 óráig vehetik majd igénybe. Egyelőre a vendégek csak a belső medencéket használhatják majd: két hidromasszázzsal ellátott medencét, egy gyógyvizes medencét, és egy gyermekmedencét. A beltérben két csúszda is van, egy a felnőttek, egy pedig a gyermekek részére. A wellnessrészleg használatáért külön kell fizetni. A vendégek a belépő megvásárlását követően karszalagot kapnak, amellyel az öltözőben lévő szekrényüket is ki tudják nyitni.

Gyermekeknek 2 éves korig ingyenes a belépés, a 2-12 éves gyerekek számára pedig 600 dinárba kerül a napijegy. A felnőtt belépő ára egy teljes napra 900 dinár.

Forrás: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..